Jobb med oss

Celine Johansen

Sjåfør

«Jeg er mest stolt av å kjøre tunge last og ha en hektisk hverdag»

Øyvind Lippestad

Sjåfør

«Vi trenger et mangfoldig arbeidsmiljø, fordi sammen lager vi en god arbeidsplass og finner gode løsninger»

SJÅFØREN ER BILENS VIKTIGSTE VERKTØY

Vi er alltid på jakt etter flinke sjåfører

Vi tror du liker moderne biler, spennende prosjekter, varierte oppdrag og en trygg jobb. Vi tror du trives med effektive verktøy for å få jobben gjort, gode kolleger og ryddige biler uten for mye papir i hytta slik at du effektivt kan levere på alle oppdrag med riktig kvalitet og til riktig tid.

Vi vet vi kan tilby et bunnsolid selskap, ordnede forhold, de aller beste bilene, en toppmoderne vaskehall, et fullspekket verksted klar for å bistå når det trengs, og den beste kaffen mens du venter på at bilen er klar for neste tur.

Du må ha førerkort klasse CE, gyldig YSK og erfaring fra tipp- og anleggskjøring. Har du erfaring fra annen relevant kjøring, men er motivert for å lære deg tipp og anlegg, kan vi tilby deg denne muligheten. Du må kommunisere godt på norsk med både kunder og kolleger, og du er kvalitetsbevisst og ansvarsfull.

Sammen skal vi sikre at både du, lasten din og dine kolleger er trygg på veien i oppdrag for våre kunder.

Søke? Kjør på!

Send en kort søknad og din CV til jobb@gunnarknutsen.no snarest mulig.

Vi ser frem til å slå av en prat om arbeidshverdagen hos oss!

 

Hva kan vi tilby

Godt miljø

I Gunnar Knutsen as er vi en gjeng med gode kolleger som sammen sikrer at vi alle kommer trygt hjem hver dag samtidig som vi effektivt leverer beste kvalitet på alle oppdrag.

Ordnede forhold

Vi tilbyr ordnede forhold for alle våre ansatte. I Gunnar Knutsen as har vi en ny og toppmoderne bilpark med vaskehall og et fullspekket verksted som til enhver tid bistår med det som trengs.

 

Samfunnsnytte

Vi tilbyr spennende prosjekter og varierte oppdrag for både myndigheter og private aktører. Proaktivt forsøker vi å påvirke både kunder og bransjen i en grønnere retning. God planlegging, effektiv drift og ikke minst et aktivt forhold til hvordan vi kan redusere utslipp, er viktig for oss.